Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Automobilist achter stuur onwel bij Oostbuis N62

Toegevoegd: 04-02-2022, 08.45 uur
Volgens de politie werd de automobilist onwel. Volgens de politie werd de automobilist onwel.
Volgens de politie werd de automobilist onwel.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HOEK - Een automobilist is vanochtend achter het stuur onwel geworden. Dit resulteerde in een ongeval net voor de ingang van de Oostbuis van de Westerscheldetunnel (N62) bij Hoek.


De automobilist reed rond 07.50 uur over de Westerscheldetunnelweg richting de ingang van de tunnel. Net voor de Oostbuis, waarin het verkeer richting Borssele rijdt, werd de persoon onwel. Volgens de politie kreeg de automobilist vermoedelijk een epileptische aanval. Ambulancemedewerkers hebben zich over de automobilist ontfermd.

Vanwege het incident werd één rijstrook afgesloten. Bij de Westerscheldetunnel werd een snelheidsbeperking ingesteld. Rond 08.35 uur had bergingsbedrijf Kuzee de auto van het slachtoffer, welke flink wat schade opliep, getakeld. Kort hierna kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (7-2-2022 om 18:46)
@Pijpelink Beterschap met uw zoon, heb in verleden ook wel met epilepsie te maken gehad in mijn omgeving. Is erg vervelend. Maar gelukkig tegenwoordig wel goede medicijnen
Pijpelink (7-2-2022 om 12:16)
Ik moet hierr toch even op reageren . Wat weten we het toch allemaal goed uit te leggen . er bij gestaan misschien ? . Er staat veel onzin bij , hoe ik dat weet ? . Ik ben namelijk zijn moeder !!!
Tim Fakkeldij (6-2-2022 om 12:56)
Ter Uwer geruststelling, ook ik hen zo een aan val van heel nabij mee gemaakt, maar in dit geval was het slachtoffer na ca; 15 minuten nog ver weg en is hij afgevoerd op een bed , direct naar een onderzoek ruimte, onder toezicht van een neuroloog. Gelukkig was het slachtoffer de volgende dag wel weer instaat om even langs te komen om os tekst en uitleg te geven. Elk mens reageert nu een maal anders, ieder geval is uniek. Dus ik heb niet alleen m'n oren te luister gelegd, maar ook eerst daad werkelijk hulp verleend.
M v strien (5-2-2022 om 19:27)
Toevallig heb ik van heel nabij een epilepsie aanval meegemaakt en ik kan je verzekeren dat er na een aantal minuten je het niet meer waarneemt,en alleen door Gedegen onderzoek het kan vaststellen (in het ziekenhuis) ik stoor mij wel aan de regel dat de politie een vermoeden heeft dus Tim en Ko leg eens je oren te luisteren bij een arts hoe je zo een aanval kan herkennen na plusminus 10 minuten
Tim Fakkeldij (5-2-2022 om 15:48)
m van [email protected] Is het U wel eens opgevallen hoe veel reageerders op deze side, verstand hebben van politie zaken of het veel beter weten. Waarom mag een politie agent dan niet het vermoeden hebben dat het een mogelijke epilepsie aanval was? Of is ( denken ) overal verstand van te hebben alleen maar voor reageerders op media side's?
Ko (5-2-2022 om 10:42)
@m van Strien misschien zelf uw leesbrilletje even opzetten? De man kreeg VERMOEDELIJK een aanval. De politie zijn inderdaad geen dokter. De man zal dus nog wel nader onderzocht worden. @Ja-Ja Iedereen kan een epilepsie aanval krijgen. Moeten we dan allemaal de auto laten staan? Misschien een idee om te stoppen met uw minder slimme reacties?
Cookie-instellingen beheren