Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 412 km

Traumahelikopter landt bij Burgh-Haamstede na onwelwording

Toegevoegd: 12-02-2022, 17.16 uur - Update: 13-02-2022, 10.02 uur
De traumahelikopter landde in het bos.
De traumahelikopter landde in het bos.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De traumahelikopter uit Rotterdam is zaterdag geland bij Burgh-Haamstede nadat een mountainbiker gereanimeerd moest worden. Uiteindelijk is het slachtoffer per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


De medische noodsituatie ontstond rond 15.50 uur op het mountainbikepad in de buurt van de A. Van der Weijdeweg bij Burgh-Haamstede. Volgens een woordvoerder van de politie raakte een 51-jarige mountainbiker daar onwel waarna het slachtoffer gereanimeerd moest worden.

Uiteindelijk is de sporter met een terreinwagen van de brandweer naar de landingsplaats van de traumahelikopter gebracht. Daar aangekomen werd de fietser in een vacuümmatras overplaatst naar de helikopter. Vervolgens is het slachtoffer per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren