Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen buiten westen na mishandeling op station

Toegevoegd: 19-02-2022, 17.08 uur
Jongen buiten westen na mishandeling op station
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Op het perron van het NS-station in Goes is vrijdagavond 11 februari een jongen dusdanig mishandeld dat hij buiten bewustzijn raakte. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt.


Het 15-jarige Middelburgse slachtoffer stapte rond 22.45 uur uit de trein, die vanuit Middelburg kwam. Hij kreeg ruzie met een groep en werd door meerdere mensen geslagen en geschopt. Onder andere zijn hoofd werd geraakt. Het slachtoffer verloor bij deze vechtpartij zijn bewustzijn. Hij is de dag erna voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Afgelopen maandag heeft hij aangifte gedaan bij de politie.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten of in het bezit zijn van camerabeelden.  De politie weet namelijk dat er gefilmd is en heeft inmiddels al een aantal filmpjes in bezit. Op deze beelden is ook te zien dat meer mensen staan te filmen. Hun beelden wil de politie ook graag hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (20-2-2022 om 09:02)
Ik kan niet begrijpen dat er mensen staan te filmen en daarna gewoon weggaan. Bel dan 112 dan doe je nog wat goeds als je niet durft in te grijpen. Er waren meerdere filmpjes. Dus ook meerdere mensen.
een gast (20-2-2022 om 08:49)
Dan vind ik dat het filmend publiek ook een flinke boete moeten krijgen ,zij hadden op het moment van filmen ook het slachtoffer kunnen helpen in plaats van het vechten te filmen . En je kan het bizar vinden dat er zo word gevochten maar het meest bizarre aan dit verhaal is om zoiets vanwege de sensatie maar te filmen ,en niet iets doen om het te stoppen . Dat zijn echte film HELDEN ook bij dit soort mensen kan de boete niet hoog genoeg zijn , want zoals ik dit zie zijn ze net zo strafbaar als de vechtende groep.
Buurtbewoner (20-2-2022 om 08:09)
Hangen er na de verbouwing juist niet meer camera's op station Goes? Hopelijk worden de daders snel gevonden en gestraft.
willem (20-2-2022 om 03:38)
als het minderjarig tuig is zal het wel op ee4n haltstrafje uitdraaien. heel dapper om met ee4n groep iemand aan te vallen. dat tuig moet je naar een werkkamp sturen EN hun ouders of opvoeders een zware boete opleggen wegens gebrek aan opvoeding. en nu maar hopen dat het tuig snel opgepakt wordt en dan krijg je het getouwtrek: wie schopte er?? sterkte voor de 15jarige.
Renata (19-2-2022 om 23:14)
Oh wow, filmen en niet ingrijpen Meerderen tegen een. Het vieste wat er is. Daar in Goes moet eens opgeruimd worden.
Ewa (19-2-2022 om 18:54)
Happyslemping in de volksmond, hopelijk vinden ze snel deze dadiger(s) van deze nogal laffe daad is poging tot doodslag het slachtoffer kan levenslange schade oplopen met een verkeerde trap tegen zijn hoofd dood kunnen zijn... #bizar dit is zeer ongewenst gedrag moet hard gestraf worde
Cookie-instellingen beheren