Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten vechtpartij Nieuwstraat Terneuzen gezocht

Toegevoegd: 29-11-2022, 20.51 uur - Update: 29-11-2022, 20.59 uur
De verdachte wordt gezocht voor betrokkenheid bij een vechtpartij in Terneuzen.
De verdachte wordt gezocht voor betrokkenheid bij een vechtpartij in Terneuzen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar daders en getuigen van een vechtpartij die afgelopen mei heeft plaatsgevonden in de Nieuwstraat in Terneuzen. De politie heeft een foto van een verdachte naar buiten gebracht.


De vechtpartij vond op zaterdag 14 mei omstreeks 04.15 uur plaats. Volgens de melder zouden er meerdere personen met elkaar hebben gevochten. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen de agenten twee gewonde personen aan. Deze verklaarden niet te weten wat er was gebeurd en gaven aan veel pijn te hebben. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht en de politie startte een onderzoek.

Later bleek dat nabij een uitgaansgelegenheid een groep mannen zonder enige aanleiding de slachtoffers had aangevallen. Hierbij werden de slachtoffers geschopt en geslagen. Er waren meerdere verdachten, waarvan de politie er twee direct aanhield. De politie is nog op zoek naar de overige verdachten.

De politie heeft van één van de verdachten een foto naar buiten gebracht. De politie is op zoek naar deze man en zoekt mensen die weten wat de aanleiding van het incident is geweest. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (30-11-2022 om 11:46)
Mei.. En dan een foto gemaakt met een aardappel.
Thijs (30-11-2022 om 10:43)
Ooow 14 mei pas! Toch wel van dit jaar? Je krijgt bijna de indruk dat ze het ook echt willen oplossen...
Arthur (29-11-2022 om 21:18)
Ja echt super duidelijk alsof het met een telefoon camera uit 2004 is gemaakt. Kansloos, bovendien is dit ruim een half jaar geleden gebeurd!
Cookie-instellingen beheren