Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten vechtpartij Terneuzen melden zich bij politie

Toegevoegd: 30-11-2022, 14.51 uur
Verdachten vechtpartij Terneuzen melden zich bij politie
© Foto: Politie
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht werden dinsdagavond beelden vertoond van de verdachten van een vechtpartij in Terneuzen. De twee verdachten hebben zich gemeld.


De politie deelde gisteren bewakingsbeelden van de verdachten die betrokken waren bij de vechtpartij aan de Nieuwstraat in Terneuzen. Bij deze vechtpartij raakten twee personen gewond. Zij moesten naar het ziekenhuis voor behandeling.

De politie startte een onderzoek op naar de betrokkenen. Daar kwamen deze twee heren bij in beeld. In het programma Opsporing Verzocht werden beelden van hen vertoond. Volgens de politie kwamen er meerdere tips binnen. Daarnaast hebben dezelfde avond de twee verdachten zich gemeld op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (30-11-2022 om 15:21)
Dan heeft het tonen van deze wazige beelden toch meer effect gehad dan ik verwachtte. Ik had werkelijk gedacht dat de vechtersbazen op het filmpje nooit of te nimmer herkend of gevonden zouden worden. Nu maar hopen dat ze hun straf niet ontlopen.
Cookie-instellingen beheren