Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

2 Verdachten aangehouden voor ernstige mishandeling Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2022, 10.33 uur
2 Verdachten aangehouden voor ernstige mishandeling Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Vannacht zijn er in de Nieuwstraat in Terneuzen twee mannen ernstig mishandeld door een groepje mannen. Er zijn al twee verdachten aangehouden.


De politie van Terneuzen kreeg omstreeks 04.15 uur een melding binnen van de vechtpartij. Toen zij ter plaatse kwamen, troffen zij twee slachtoffers aan. Volgens omstanders waren ze geschopt en geslagen. De omstanders grepen in en haalden de vechtersbazen volgens eigen zeggen uit elkaar. De politie werd gebeld, waarop de daders er vandoor gingen.

Twee verdachten konden enige tijd later op aanwijzingen van omstanders worden aangehouden in de Lange Kerkstraat in Terneuzen. Camerabeelden hebben bevestigd dat deze twee mannen betrokken waren bij de vechtpartij. Het gaat om een 28-jarige man met een onbekende woonplaats en een 22-jarige man uit Hulst. De politie heeft de verdachten geboeid afgevoerd naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. Zij zullen later verhoord worden. Mogelijk volgen er nog meer aanhoudingen

Voor de twee slachtoffers zijn ambulances ter plaatse gekomen. Zij zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De slachtoffers zijn mannen van 32 en 36 jaar oud en woonachtig in de gemeente Terneuzen. Zij hebben nog geen aangifte gedaan. Er is wel van hen een summiere verklaring afgenomen. 

De politie is een onderzoek gestart naar de vechtpartij en is op zoek naar getuigen. Deze kunnen contact opnemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaardermee (14-5-2022 om 15:48)
Het zou je vader maar wezen.
leslie (14-5-2022 om 11:22)
het zou je kind maar wezen je je je
Cookie-instellingen beheren