Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Donkere man gezocht voor pinpasfraude in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 09-08-2022, 15.18 uur
Donkere man gezocht voor pinpasfraude in 's-Gravenpolder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

'S-GRAVENPOLDER​ - De politie is in de omgeving van 's-Gravenpolder op zoek naar een donkere man die verdacht wordt van pinpasfraude. Bij het aantreffen van de man wordt er door de politie gevraagd direct 112 te bellen.


Via Burgernet werd er omstreeks 14.35 uur opgeroepen om naar de verdachte uit te kijken. Het gaat om een donkere man. De man is ongeveer 18 jaar oud en is donker gekleed. Hij draagt een capuchon. De verdachte is ongeveer 1.60 meter lang. 

Met tips kan er gebeld worden naar het alarmnummer 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (11-8-2022 om 14:40)
wanneer iemand hier ''problemen'' heeft met de uitdrukking ''donker iemand'' wat zo is anders vermeld de politie dit niet ,dan dan gaat deze persoon eraan voorbij om wat het werkelijk gaat en dat is de burger waarschuwen voor die persoon die te beroerd is om werken en dus anderen beroofd .denk eens na wat voor impact dit heeft op de slachtoffers .dat is veel erger dan iemands huidskleur vermelden .moet hij dit maar niet doen .komt hij ook niet in het nieuws
Rick (10-8-2022 om 14:16)
Als je alleen Marokkaans of Turks zegt is het discriminerend, de algemene term "donker" mag ook al niet meer! Het ligt altijd gevoelig om iemand op de juiste wijze te benoemen....
Tattas be like (10-8-2022 om 06:07)
@verrassend, uiteraard  generaliseren wanneer het om iemand met een "donker" uiterlijk gaat, dus of je nou Turkse, Marokkaanse, Afrikaanse, Molukse, Indische, Indiase of  anderszins "gekleurde" roots hebt dat maakt voor de zwartwit-denker niet uit. Maar uiteraard wel nuanceren wanneer het om een blank iemand gaat. Want dan heeft men het ineens wel over díe Duitsers , domme Belgen, dronken Polen, pedofiele tokkies of incestueuze griffo's. Zo zou men andersom dan ook wel kunnen stellen dat 9/10 zedendelinquenten blank is! Het hypocriete übermensch-gefuhl zit goed ingebed!
Sara (9-8-2022 om 23:35)
@verrassend, vond jij dat ook al? Ik rolde bijna van mijn stoel toen ik het las.... nooit verwacht!
Wilza de Jong, (9-8-2022 om 17:52)
Lang leve het digitale tijdperk!!!
Johan (9-8-2022 om 17:00)
@Verrassend: Vind ik ook. Met 1,60m is hij inderdaad erg klein.
Cookie-instellingen beheren