Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door bijtende hond op boerderij Meliskerke

Toegevoegd: 16-03-2022, 10.25 uur
Man gewond door bijtende hond op boerderij Meliskerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MELISKERKE - Een 74-jarige man is dinsdagmiddag op een boerderij in Meliskerke aangevallen door een hond aangevallen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een vee-arts liet de hond inslapen.


Het incident gebeurde rond 17.00 uur toen een 74-jarige man uit Meliskerke het erf van een boerderij aan de Mariekerkseweg betrad. De hond viel hem plotseling aan en beet het slachtoffer meerdere keren. Een voorbijganger hielp de man, maar moest op een gegeven moment zelf een caravan invluchten.

Uiteindelijk kon de bewoonster de hond opsluiten. Ambulancemedewerkers brachten de 74-jarige naar het ziekenhuis. Een veearts liet de hond in opdracht van de eigenaar inslapen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mesu (16-3-2022 om 15:24)
Ken de situatie niet, andere inzenders kennelijk wel. Moeilijke dappere keus, nodig volgens het baasje als ik het zo lees. Zit niemand op te wachten, baas toch ook niet?
Janneke Willekes (16-3-2022 om 15:21)
Ik neem aan dat deze mensen nooit bezoek ontvingen en dat er ook geen post of krant bezorgd werd. Anders had er toch wel eerder iemand gebeten moeten zijn. Volgens mij mag je niet zelf of door middel van een hond iemand die je erf betreedt het ziekenhuis in jagen.
Willem (16-3-2022 om 15:11)
Dit soort bijthonden horen niet los te lopen, ook niet op eigen terrein. Levensgevaarlijk. En dan zijn er nog mensen die het 'een lieve hond' vinden. Je zou er maar met je kind lopen omdat je een zakje aardappelen nodig hebt. Karma voor de hond die er niets aan kon doen.
jan (16-3-2022 om 14:47)
Een hond die aan valt en blijft aanvallen, kun je beter laten inslapen.
Bumper (16-3-2022 om 14:46)
als het dus een waakhond is [was] dan moet dat bij de erf ingang vermeld staan, en het erf met een hek zijn afgeschermd zodat een vreemde er niet zo maar op kan, van mij zou de eigenaar indien dit niet aangegeven staat een claim krijgen die klonk als een klok Het baasje maakt hier de fout , niet de hond. Bumper
Arie (16-3-2022 om 14:13)
Dus met het beschermen van........ moet tegenwoordig alleen maar geweld voor gebruikt worden?? Kwestie van goed opvoeden is beter op z'n plaats!!!
Cookie-instellingen beheren