Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, vanavond en morgen in het noorden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande middelbrand in videotheek Terneuzen

Toegevoegd: 30-11-2005, 07.05 uur
Door: Robin Zegers [HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - In de nacht van woensdag 30 november om 03.15 uur gingen de alarmontvangers van de spuitgasten van post Terneuzen af. Het bleek te gaan om een middelbrand in een videotheek aan de Axelsestraat.

Al snel vertrokken de twee tankautospuiten en de hoogwerker met spoed naar de Axelsestaat. Bij aankomst kwam het vuur al door de ramen naar buiten. Omdat een binnenaanval niet mogelijk was heeft de brandweer het vuur geblust vanaf buiten.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De gehele benedenverdieping brandde uit. Nadat de brandweer de brand had geblust, werd op de bovenverdieping een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand maar de uitslag hiervan is nog niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren