Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Botsing tussen auto en bus op A58 Middelburg

Toegevoegd: 27-03-2022, 20.41 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een automobilist en de chauffeur van een bus zijn zondagavond tegen elkaar gebotst op de A58 bij Middelburg. Voor zover bekend is niemand bij het ongeluk gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur op de A58 tussen Middelburg en Oost-Souburg. Vlak na de oprit richting Vlissingen kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. De personenauto liep door het ongeluk schade aan de voorkant op. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te takelen. Rijkswaterstaat heeft de rechterrijstrook tijdelijk afgesloten zodat de hulpdiensten hun werk veilig konden uitvoeren.

Voor zover bekend hoefde geen van de betrokkenen naar het ziekenhuis gebracht te worden. De chauffeur van de bus kon na het invullen van een verklaring zijn weg weer vervolgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (28-3-2022 om 19:04)
Bram, ik snap zulke ongelukken ook niet... Maar ja... Anderzijds zit ik óók weleens met m'n gedachten ergens anders. Maar ik rijd niet op de snelweg, want heb geen auto.
bram (28-3-2022 om 02:46)
Sorry hoor, maar begrijp niet hoe je hier voor een aanrijding kan zorgen. Iemand niet opgelet of zoiets ! Het is toch een doodnormale weg waarop je deelneemt aan het verkeer. Nogmaals sorry, maar ik snap er niets van. Gelukkig geen gewonden, anders hadden we daar dan ook nog verklaringen voor moeten opzoeken !
Cookie-instellingen beheren