Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
88 files van totaal 337 km

Vrachtwagen rijdt dieseltank lek Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 28-03-2022, 12.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

SINT-MAARTENSDIJK - Een vrachtwagenbestuurder heeft vanmorgen zijn dieseltank lekgereden bij een zorgcentrum aan het Maartenshof in Sint-Maartensdijk. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen om het lek te verhelpen.


De bestuurder reed omstreeks 10.25 uur over twee paaltjes bij de oprit van het verzorgingstehuis aan het Maartenshof. Hierbij raakten de paaltjes de dieseltank. In de tank ontstond een lek en hierdoor liep de inhoud over straat. De brandweerploegen van Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland kwamen ter plaatse om het lek te dichten en het wegdek te reinigen.

De parkeerplaatsen van het zorgcentrum zijn tijdens de werkzaamheden van de brandweer afgesloten geweest voor automobilisten.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren