Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Camera ingezet tegen vandalisme Kattendijke

Toegevoegd: 08-04-2022, 09.58 uur
Camera ingezet tegen vandalisme Kattendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KATTENDIJKE - De gemeente Goes gaat  de vernielingen rond het gebouw Grenzeloos Duiken in Kattendijke bestrijden met een bewakingscamera. Daarnaast is er gesnoeid.


In en rondom het gebouw Grenzeloos Duiken vinden steeds vaker vernielingen plaats. Om dit vandalisme tegen te gaan, zet de gemeente voortaan een beveiligingscamera in. Daarnaast is er in de omgeving van de duiklocatie gesnoeid zodat deze beter in beeld is. De wijkagent is op de hoogte gesteld van de situatie.

De gemeente ziet momenteel geen andere mogelijkheid om dit vandalisme te stoppen. De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) roept duikers op om vandalisme en overlast te melden bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren