Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ongeval Kamperland had gedronken

Toegevoegd: 13-04-2022, 10.16 uur
De bestuurder was onder invloed van alcohol.
De bestuurder was onder invloed van alcohol.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND - De bestuurder van de personenauto die gisteravond betrokken was bij een ongeval op de Kruisweg in Kamperland had gedronken. Hij had twee keer de toegestane hoeveelheid op. 


De 41-jarige automobilist kwam in botsing met een 16-jarige scooterbestuurster die van de Kruisweg afkwam. ZIj gaf geen voorrang aan de automobilist. Hierdoor maakte de automobilist een uitwijkmanoeuvre en belandde ondersteboven in de naastgelegen sloot. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben allebei de betrokkenen onderzocht. De man bleek geen letsel te hebben. Het 16-jarige meisje bleek wel gewond en is behandeld in de ambulance. Na de behandeling kon zij met eigen vervoer naar het ziekenhuis.

De politie heeft bij de bestuurder van de auto een blaastest afgenomen. De alcoholtest bleek positief. Hierop is de man meegenomen naar het politiebureau waar een ademanalyse werd uitgevoerd. De bestuurder blies 445 Ugl. Dat is twee keer de toegestane hoeveelheid. De 41-jarige man uit Kamperland heeft een rijverbod gekregen voor 4 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren