Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist botst tegen geparkeerde bestelbus

Toegevoegd: 15-04-2022, 21.46 uur
Automobilist botst tegen geparkeerde bestelbus
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AAGTEKERKE - De bestuurder van een personenauto is vrijdag in Aagtekerke tegen een geparkeerde bestelbus gebotst. De automobilist moet bij het CBR een rijvaardigheidstest af te leggen om het rijbewijs te kunnen houden.


Het incident gebeurde vrijdag in de loop van de dag in Aagtekerke. Een automobilist botste daar tegen een geparkeerde bestelbus. Beide voertuigen liepen daardoor schade op.

De politie heeft het rijbewijs van de automobilist in beslag genomen. De bestuurder moet zich aanmelden bij het CBR om een rijvaardigheidstest af te leggen. Als die test positief wordt afgerond, kan de automobilist het rijbewijs behouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (17-4-2022 om 17:50)
Je raakt je rijbewijs echt niet “zomaar” kwijt als je tegen een geparkeerde auto aanrijd; dan is er meer aan de hand. Hoeveel mensen zouden hun rijbewijs al dan wel niet kwijt zijn geraakt vanwege “parkeerschade”. Wat een onzin weer, werkelijkwaar ongelofelijk.
Joey (17-4-2022 om 16:54)
@annie, een simpele aanrijding?? Dat je tegen een geparkeerde auto aanrijdt wil zeggen dat je je auto niet onder controle hebt en is er dus een gegronde reden om aan de rijvaardigheid te twijfelen..
Timsalabim (16-4-2022 om 19:52)
Annie; Er wordt hier vaak genoeg in de reacties geopperd om rijbewijzen in te nemen en auto’s verbeurt te verklaren voor de meest simpele dingen terwijl men niets van de situatie wert, en nu gebeurd dat eens een keer en is het weer niet goed? Misschien nog een boete van € 1000,- erachteraan?
Annie (16-4-2022 om 08:50)
Toch bijzonder, dat je voor een 'simpele' aanrijding je rijbewijs direct in moet leveren en een rijvaardigheidstest moet afleggen. Dat wordt razend druk bij het CBR.
Cookie-instellingen beheren