Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 183 km

Brand in Middelburg door tv op stand-by

Toegevoegd: 27-12-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

MIDDELBURG - Een brand in een woning aan de Zacharias Jansenstraat in Middelburg heeft in de nacht van maandag op dinsdag voor ongeveer zestigduizend gulden schade aangericht. De vermoedelijke oorzaak is de tv, die op stand by stond. Niemand raakte gewond. De bewoner was op het moment van de brand niet thuis.

De stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg werd rond twee uur gewaarschuwd door buren. De brandweer zette negen brandweermannen in en een tankautospuit. De brand beperkte zich tot de omgeving van de tv en de stereo-installatie. Toen de brandweer de woning verder doorzocht, werd de hond van de bewoner in de slaapkamer gevonden. Het dier was er slecht aan toe, maar de hond knapte in de buitenlucht een stuk op.

Een dierenarts heeft de verzorging overgenomen. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling in de hele woning, die onder een flinke laag roet kwam te zitten. Het huis is zwaar beschadigd en onbewoonbaar. Even na drie uur kon de brandweer terug naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren