Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke waterlekkage bij werkzaamheden Oost-Souburg

Toegevoegd: 26-04-2022, 16.58 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Tijdens werkzaamheden in de Vlissingsestraat in Oost-Souburg is dinsdagmiddag een waterleiding geraakt. Er ontstond een flinke lekkage en vanwege het incident is de straat momenteel afgesloten.


Het lek ontstond volgens buurtbewoners rond 15.45 uur toen werd gewerkt aan het glasvezelnetwerk van KPN. Ter hoogte van de kruising met de Van Turnhoutstraat raakte hier een flinke waterleiding lek toen de werklui een kabel wilden leggen. Direct stroomde een flinke hoeveelheid leidingwater en modder over straat.

Omstanders belden de politie en de brandweer. Energiebedrijf DNWG werd ter plekke gestuurd om het lek te dichten. De straat is vanwege de lekkage dicht tussen de kruising met de Putwijkstraat en de kruising bij de Burchtstraat.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P. de Wispelaere (26-4-2022 om 17:34)
Bij mij in Westerzicht hebben ze bij de aanleg van glasvezel voor KPN door de gasleiding geboord. De noodleidingen dwars door alle vertrekken zien er niet uit. Vakwerk!
Cookie-instellingen beheren