Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij Vlissingen, politie lost waarschuwingsschot

Toegevoegd: 30-04-2022, 17.13 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Van Hogendorpweg in Vlissingen is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft één verdachte aangehouden. Hierbij is een waarschuwingsschot gelost.


De hulpdiensten werden kort voor 16.00 uur op de hoogte gebracht van het voorval, dat volgens een politiewoordvoerder plaatsvond in een supermarkt. Na tien minuten werd ook een traumahelikopter ter plekke gevraagd. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam niet met de helikopter naar Vlissingen maar landde bij het ziekenhuis in Goes om zich daar bij het behandelteam te voegen. Het slachtoffer was namelijk al met spoed naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis gebracht.

Agenten troffen op het parkeerterrien bij winkelcentrum Papegaaienburg een verdachte aan in een auto. Hij is aangehouden maar hierbij moest wel een waarschuwingsschot worden gelost door één van de aanwezige agenten. Een tweede verdachte heeft zich gemeld op politiebureau en is aangehouden. De politie onderzoekt momenteel nog wat er precies is gebeurd. Hiervoor is ook de afdeling Forensische Opsporing ingeschakeld.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (1-5-2022 om 12:36)
@Jan uit V : antwoorden op vragen: hoe werkt het in US: slecht, hoe gtoot is Amerika: groot, hoe veel mensen wonen daar: heel veel en hioe zit het met de wapenwetgeving: HEEL SLECHT.
jan uit Vlissingen (1-5-2022 om 11:38)
@Jaap deze door u genoemde lamlendige houding is niet te danken aan het (de gewezen) gemeente besturen maar eerder aan het beleid uit Den Haag. Als ze daar eens hun oogkleppen af zouden doen en begonnen met zwaardere straffen in te voeren en pleeg je als jeugdige een volwassen misdrijf veroordeling als een volwassenen i.p.v. het zijn zielige, slechte jeugd en ieder een tweede kans geven zou het al een stuk schelen. Weet wel er komt nu echt commentaar van kijk in Amerika daar werkt het ook niet doch hoe groot is Amerika, hoeveel mensen wonen daar en hoe zit het daar met de wapen wetgeving?
Grote Smurf (1-5-2022 om 09:47)
En daar hebben we narcistje timsalabim weer. Heb ik ooit gezegd dat vechten goed is? Nee dus. Je verdraaid mijn woorden weer. Elke vorm van geweld is fout en zelfs mentaal misbruik is fout want dat beschadigd mensen ook, zo niet meet. Wat ik bedoel te zeggen is dat echte mannen niet bij voorbaat al met wapens op zak lopen.
timsalabim (1-5-2022 om 08:07)
Nou Grote Smurf met de vuist vind ik net zo fout; geweld is gewoon geen manier om iets op te lossen; het is toch niet zo dat je iemand total-los slaat omdat er een probleem is? Is het dan opgelost als betreffende persoon in het ziekenhuis ligt met een hersenbeschadiging? Dan ben je in mijn opzicht iets minder erg dan een messentrekker maar nog steeds een boerenl*l die dingen gewoon niet voorelkaar krijgt.
Doede van Limbergen (1-5-2022 om 05:19)
Helaas, dit soort incidenten is momenteel haast niet te voorkomen. Met een mes steken is "in". Gemakkelijk wapen dat je ongezien gemakkelijk bij je kan dragen. Vindt wel dat de straffen voor dit soort vergrijpen, behoorlijk zwaar moeten zijn om te voorkomen dat we het gebruik van messen in een tweestrijd als normaal gaan vinden. Gebruik je zo'n mes dan ben je echt wel een lafaard.
WTF (1-5-2022 om 01:48)
Inderdaad Vlis verpauperd dmv van deze Tokkies zorgen ervoor dat deze oohzo mooie bekende havenstad van het Zeeuwse na de minder goede corona tijden nog verder de afgrond in doet zakken met deze kansloze pauperacties...
Cookie-instellingen beheren