Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder gewond na ongeval 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 01-05-2022, 00.03 uur
Alle voertuigen zijn meegenomen voor onderzoek door de VOA.
Alle voertuigen zijn meegenomen voor onderzoek door de VOA.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

'S HEERENHOEK -  Een scooterbestuurder is vanavond in botsing gekomen met een personenauto op de Dregmansstraat in 's-Heerenhoek. Zowel de auto als twee scooters zijn door de politie meegenomen. 


De scooterbestuurder kwam omstreeks 21.55 uur ten val nadat hij in botsing was geraakt met een personenauto op de kruising met de Willibrordusstraat in 's Heerenhoek. Toen de opgeroepen politieagenten en het ambulancepersoneel ter plaatse kwam troffen zij een zwaarbeschadigde personenauto en een scooter en crossmotor aan. Het slachtoffer kwam vanuit de Laustraat en werd door de automobilist geraakt die vanuit de WIllibrordusstraat kwam. De beide scooterbestuurders kwamen van recht. De bestuurder van de crossmotor voer op het moment van de aanrijding volgens de politie zonder licht. 

Het slachtoffer is door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Hij is met beenletsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Bij de bestuurder van de scooter werd geconstateerd dat hij onder invloed was van alcohol. Hij is meegenomen door de politie voor het afnemen van een verklaring. De politie heeft zowel de auto als de beide tweewielers in beslag genomen voor verder onderzoek. Het onderzoek zal gedaan worden door de afdeling Verkeersongevallen Analyse. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (1-5-2022 om 05:39)
Crossmotor?? Waar dan?? Dit is gewoon een crossbrommer maar die zal wel opgevoerd zijn denk ik dan en dus zwaarder zijn dan de toegelaten de 49,9cc maar dat is nog geen crossmotor
Cookie-instellingen beheren