Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangehouden voor steekpartij

Toegevoegd: 05-05-2022, 13.12 uur
De politie bij de woning waar de steekpartij plaatsvond.
De politie bij de woning waar de steekpartij plaatsvond.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Na het steekincident vanochtend in een woning in 's-Heer Arendskerke heeft de politie een 71-jarige vrouw aangehouden.


De vrouw zou rond 09.35 uur een 73-jarige man hebben gestoken in een woning aan de Wissekerkseweg. Volgens de politie gebeurde dat nadat onenigheid was ontstaan in de relationele sfeer.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou niet levensbedreigend gewond zijn geraakt. De vrouw werd ter plekke aangehouden op verdenking van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sonja (6-5-2022 om 17:32)
inderdaad, je moet behoorlijk gemotiveerd zijn om dit te doen !
Popeye (6-5-2022 om 12:12)
@favaro: 'zoiezo de generatie die ermee begonnen is' .. meent u dat nou? Nooit geschiedenisles gekregen, een museum bezocht - of gewoon graag wijzen?
ger (6-5-2022 om 08:33)
sja wat zou zo'n vrouw meegemaakt moeten hebben om tot zo'n daad over te gaan. gesloten deurtjes problemen, hopelijk wordt de vrouw niet gekruisigd en als heks aangemerkt
Favaro (6-5-2022 om 03:48)
Niet heel verassend het is jammer genoeg de generatie die er zoiezo mee begonnen is. En nu jammer genoeg de jeught er mee aangestoken heefft. Heb elkaar gewoon lief gezeik of niet praat gewoon niet zwak steken met een wapen zonde dat mensen dat kiezen kom aan is het zo moeilijk te praten mensen kom aan. Als je elkaar niet meer mag ga gewoon uit elkaar en ga verder met je fxxxing leven. Jammer genoeg is deze zwakte te vaak te zien.
bram (6-5-2022 om 01:38)
Mannen pas op voor alle vrouwen die je kiest. Helaas is ook daar het begrip "mes" ingetreden. Jeetje wat een afgang voor al die goedwillende vrouwen die er zijn. Gemiddeld genomen zijn we allemaal niet slecht. Maar soms.... kan een mens zich vergissen ! Het slachtoffer van nu, wens ik een spoedige beterschap.
Patricia (5-5-2022 om 21:34)
Misschien is ze haar leven lang al getreiterd en nu de bewuste druppel
Cookie-instellingen beheren