Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 441 km

Forse files door kop-staartbotsing op N57

Toegevoegd: 06-05-2022, 13.00 uur
Door: Remi Mesu

SEROOSKERKE - Het verkeer dat over de N57 reed, heeft vrijdag flinke hinder ondervonden van een kop-staartbotsing ter hoogte van Serooskerke (W). Uiteindelijk moest één voertuig getakeld worden. Er raakte niemand gewond.


In de buurt van de rotonde bij de kruising met de Wilgenhoekeweg - Gapingseweg kwamen rond 11.40 uur twee voertuigen met elkaar in botsing. Een bakwagen reed achterop een Duitse personenauto. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar na onderzoek bleek dat geen van de betrokkenen mee hoefde naar het ziekenhuis.

Het ongeval zorgde voor flink wat verkeershinder. Het verkeer werd om beurten over één rijstrook geleid. Af en toe was de weg even helemaal afgesloten. Eén van de betrokken voertuigen, de personenauto, moest worden getakeld. Rond 12.25 uur was de N57 weer helemaal beschikbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (6-5-2022 om 14:55)
Ongelofelijk veel ongevallen gebeuren er. Ik vraag mij af waarom er bestuurders zijn die geen afstand houden met andere zaken bezig zijn en de snelheid aan hun laars lappen Beseffen die niet dat auto rijden een kwestie is van opletten en dat het geen speeltuin is op de weg.
Cookie-instellingen beheren