Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 19-02-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
TERNEUZEN - Twee personen zijn zaterdagmiddag na een ongeval met verwondingen afgevoerd naar ziekenhuis De Honte in Terneuzen. De botsing had plaats vlak na twee uur op de kruising van de mr. F.J. Haarmanweg met de Rijksweg N61 in Terneuzen. Het ongeluk werd veroorzaakt door een 62-jarige Belg uit Ternat die, komende vanuit de Koegorspolder, de N61 overstak. Hij zag daarbij een van rechts naderende auto, bestuurd door een 39-jarige automobilist uit Terneuzen, over het hoofd.

Bij de klap die volgde raakten twee inzittenden van het Belgische voertuig gewond. De 57-jarige vrouw van de bestuurder werd met borstklachten naar het ziekenhuis gebracht, evenals een 57-jarige inzittende die een gat in het hoofd en een pijnlijke borst en nek opliep. Beide auto`s raakten bij de aanrijding ernstig beschadigd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren