Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drankrijder oorzaak ongeval Tholen

Toegevoegd: 19-02-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
THOLEN - Twee personenauto`s zijn volledig vernield bij een frontale aanrijding, zaterdag rond 22.30 uur. De veroorzaker was een automobilist uit de gemeente Tholen. De 46-jarige man reed in de Koningin Julianastraat vanuit de richting Grindweg, toen hij op de linkerweghelft raakte en frontaal in botsing kwam met zijn tegenligger. Zowel hijzelf als de 36-jarige plaatsgenoot waarop hij ingereden was, raakte gewond aan het gezicht.

In het ziekenhuis werd de 46-jarige bestuurder een bloedproef afgenomen, waaruit bleek dat er alcohol in het spel was. Zijn rijbewijs werd ingenomen. De man bleek in een onverzekerde auto te rijden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750