Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 214 km

Eén gewonde bij botsing Vlissingen, veel schade.

Toegevoegd: 11-05-2022, 21.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Bij een frontale botsing op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) in Vlissingen  is vanavond één persoon gewond geraakt. De beide auto's zijn zwaar beschadigd geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 20.25 uur op de kruising met de oprit van de Sloeweg. Hier kwamen een personenauto en een cabrio kwamen met elkaar in botsing. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, gaf de bestuurster van de cabrio aan nekklachten te hebben. Daarom brandweer heeft geassisteerd bij het bevrijden van de vrouw. Hierna is ze overgedragen aan het ambulancepersoneel. Dit heeft haar na behandeling in de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De andere bestuurster kon zelfstandig naar de ambulance. Daar is zij volledig nagekeken. Zij bleek niet gewond te zijn.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft beide auto's afgesleept. Tijdens het ongeval is de Nieuwe Vlissingseweg gedeeltelijk afgezet voor al het overige verkeer. Het wegdek is gereinigd door de wegbeheerder. Wat precies de oorzaak van het ongeval was, kon de politie nog niet kenbaar maken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (13-5-2022 om 15:42)
Zonde van die TT! Mooie wagen
Grote Smurf (12-5-2022 om 19:33)
@Adri, waar lees jij dat ik iemand als schuldige aanwijs? Wel goed lezen he, het gaat er gewoon om dat de Audi rijder dit makkelijk had kunnen aan zien komen. En hetzelfde geld natuurlijk voor diegene die tegemoet kwam. Maar meestal is de afslaande partij diegene die gewond raakt door de zwieper die ze maken. Dus kijk je juist dan extra uit want iedereen maakt fouten.
camiel (12-5-2022 om 10:32)
dit is absoluut een gevalletje door rood licht rijden. Maar is tegenwoordig vrij normaal in vlissingen aan de keersluisbrug, en in middelburg aan de schroebrug.
Adri (12-5-2022 om 10:26)
@ Grote Smurf: Dus ook al reed de auto op de doorgaande weg door rood, dan heeft volgens u de afslaande auto nog steeds schuld? Buitenom dat, de mensen die aan deze weg wonen weten dat de borden 70 of 80 km/hr hier weinig indruk maken op een redelijk aantal "verkeersdeelnemers"
Ceecs (12-5-2022 om 00:20)
Er gebeuren de laatste tijd een hoop ongelukken in Vlissingen
Middelburger (12-5-2022 om 00:09)
Denk dat er drugs en drank in het spel is !!! LAs namelijk Vlissingen
Cookie-instellingen beheren