Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 228 km

Auto botst achterop vrachtwagen op N59

Toegevoegd: 18-05-2022, 16.09 uur - Update: 18-05-2022, 23.28 uur
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - Een personenauto is woensdagmiddag bij Bruinisse tegen de achterkant van een vrachtwagen gebotst. Door het ongeluk liep het verkeer op de N59 tijdelijk hinder op.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de N59 tussen Bruinisse en Oude Tonge. Een personenauto botste daar door onbekende oorzaak op de achterkant van een vrachtwagen.

Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse. Het overige verkeer werd tijdelijk door agenten om beurten langs de plek van het ongeval geleid. Ook Rijkswaterstaat was aanwezig om ondersteuning te bieden. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De vrachtwagen had dusdanig weinig schade dat die gewoon door kon rijden. De personenauto moest door een bergingsbedrijf getakeld worden. Rond 15.30 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.Valk (18-5-2022 om 18:44)
Wij reden voor de vrachtauto, de reden van het ongeluk was dat er een jonge herdershond overstak die bijna geschept werd door een camper uit de tegenovergestelde richting. Ik remde en raakte de hond net niet. De vrachtauto reed niet dicht achter mij maar remde wel en deed direct zijn waarschuwingslichten aan. Wij zagen in onze spiegels dat er een auto achter de vrachtwagen vandaan spinde. Hopelijk zijn er geen gewonden. En heeft de hond zijn baas weer gevonden.
Lisa (18-5-2022 om 17:51)
Onbekende oorzaak kan ik je zo wel vertellen gezien er heleboel nog steeds te dicht op de voorganger rijdt zo dat zomaar de oorzaak kunnen zijn
Jacob (18-5-2022 om 16:32)
Afstand houden en opletten is de leuze.
Cookie-instellingen beheren