Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Bestuurster personenauto ongeval Ritthem was onder invloed

Toegevoegd: 19-05-2022, 19.23 uur
De bestuurster van de auto reed onder invloed van alcohol.
De bestuurster van de auto reed onder invloed van alcohol.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM  - De bestuurster die gisteravond tegen een boom aanreed op de Rammekensweg in Ritthem reed op dat moment onder invloed van alcohol. Zij raakte niet gewond.


De vrouw reed omstreeks 19.55 uur op de Rammekensweg toen zij de macht over het stuur verloor en tegen een boom tot stilstand kwam. De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer onderzocht, maar zij bleek geen letsel te hebben. Nadat bij de bestuurster een blaastest was afgenomen bleek dat zij onder invloed van alcohol reed.

De agenten hebben de vrouw aangehouden om verder onderzoek te doen op het politiebureau. Daar is onder andere een blaastest afgenomen. Deze toonde aan dat mevrouw inderdaad onder invloed reed. Hierop is het rijbewijs van de vrouw ingenomen en heeft zij een rijverbod opgelegd gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (20-5-2022 om 06:09)
Blij dat er geen fietsers waren...je kunt er geen kant op, beste zeeuw daar hoef je geen vrouw voor te zijn maar.
zeeuw (19-5-2022 om 20:54)
vrouw achter stuur bloed aan de muur
Hermen Mulder (19-5-2022 om 19:38)
Een gezellige middag op het Ritthemse strand......Dan is het goed dat het hier gebeurd, zonder letsel en niet op de "reguliere" openbare weg,
Cookie-instellingen beheren