Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Motorrijder naar het ziekenhuis na botsing bij Bruinisse

Toegevoegd: 22-05-2022, 20.43 uur
De rotonde was gedeeltelijk afgezet voor schoonmaakwerkzaamheden.
De rotonde was gedeeltelijk afgezet voor schoonmaakwerkzaamheden.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - Een motorrijder is zondag gewond geraakt na een botsing met een auto bij Bruinisse. De bestuurder van de motor moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.10 uur op de rotonde van de N59 bij Bruinisse. Een motorrijder botste daar op de rotonde met een automobilist. Voor het incident kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse.

De motorrijder werd, na ter plekke te zijn gecontroleerd, met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De beide voertuigen werden uiteindelijk getakeld door een bergingsbedrijf. In verband met schoonmaakwerkzaamheden was één rijstrook van de rotonde tijdelijk afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
June (23-5-2022 om 09:54)
Altijd prijs op die rotonde. Mensen op de N59 denken dat ze voorrang hebben. Ze zien het verkeer op de rotonde als van links komend verkeer. Dus knallen ze gewoon de rotonde op.
Cookie-instellingen beheren