Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Jongetje zit vast in boom Oostkapelle

Toegevoegd: 23-05-2022, 23.10 uur
Jongetje zit vast in boom Oostkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOSTKAPELLE -  Een jongetje raakte zondagmorgen op een onfortuinlijke  vast op camping Loverendale in Oostkapelle. Onder andere werd de brandweer van Oostkapelle opgeroepen om de jongen te bevrijden.


De brandweerlieden van Oostkapelle werden gistermorgen omstreeks 11.00 uur opgeroepen om het jongetje uit de boom te halen op de camping aan de Oranjezonweg. Doordat het jongetje in goede gezondheid was en rustig bleef kon de brandweer zonder spoed ter plaatse komen. Toen zij aankwamen, bleek dat het jongetje net was bevrijdt uit zijn benarde situatie.

Het slachtoffertje is kort nagekeken maar bleek geen letsel te hebben. Nadat het jongetje een traumabeertje van de Koninklijke Marechaussee had gekregen, kon hij weer verder spelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
corrie (24-5-2022 om 18:09)
Wie draait hier voor de kosten op
Anon (24-5-2022 om 08:00)
Levensgevaarlijk al die bomen, moeten ze verbieden ;)
Peter (23-5-2022 om 23:59)
Wellicht dat deze gast een mooie plek voor z'n hut zocht...?
Cookie-instellingen beheren