Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Automobilist ongeluk Biggekerke viel in slaap

Toegevoegd: 26-05-2022, 11.05 uur
De auto van de man raakte door de klap total loss.
De auto van de man raakte door de klap total loss.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - De man die gisteravond laat bij Biggekerke gewond raakte bij een eenzijdig auto-ongeluk is mogelijk achter het stuur in slaap gevallen. Dat zegt de politie.


De man reed rond 23.30 uur over de Rondweg Biggekerke (N288). Tussen de Bergweg en de Valkenisseweg belandde hij met zijn BMW op een vluchtheuvel en raakte hier een verkeersbord. Vervolgens reed de personenauto over het fietspad en raakte deze een boom. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Westkapelle, werd met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Volgens de politie heeft de automobilist verklaard dat hij in slaap was gevallen en hierdoor de macht over het stuur was verloren. De auto van de man raakte zwaarbeschadigd. Het voertuig kon rond 00.35 uur worden getakeld door een medewerker van bergingsbedrijf Kuzee. De BMW is vermoedelijk total loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edjetee (26-5-2022 om 13:59)
@johan: je bent zeker nooit jong geweest? Of misschien vind je wel dat er voor elk merk en type auto een specifiek rijbewijs moet zijn? In dit geval was de bestuurder in slaap gevallen en dat heeft dus niets met het type auto te maken. Zelfs met een DAF33 maak je brokken wanneer je in slaap valt
Timsalabim (26-5-2022 om 12:47)
Ja het ligt ook echt aan het merk auto of je in slaap valt of niet, Johan… Artikel wel gelezen of alleen de plaatjes gekeken en meteen maar weer getriggerd raken door het BMW grille??
Jana (26-5-2022 om 12:34)
Nee Johan die jonge gasten willen gelijk een dure auto lenen of leasen denken ervaring te hebben van 10 jaar. Gas intrappen...moe zijn kan gebeuren maar dan zou je beter je rust kunnen pakken 19 jaar en in slaap vallen en of het juist is.
Johan (26-5-2022 om 11:42)
Ik wens de bestuurder uiteraard een voorspoedig herstel toe maar het valt mij wel op dat het vaak mis gaat in het verkeer met jonge mannen in een BMW -3 serie, een VW Golf of een Peugeot 206. Ik weet van de Golf (verschillende generaties) dat het gemakkelijk rijdende auto's zijn die onderstuurd rechtdoor gaan wanneer je teveel van de wegligging vraagt. Met de andere 2 heb ik geen ervaring. Wellicht is het een goed idee dat deze jonge gasten eens nadenken over een ander merk of type auto? Misschien scheelt het in het aantal ongevallen.
Cookie-instellingen beheren