Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk op motorcrossbaan Ritthem

Toegevoegd: 26-05-2022, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op de motorcrossbaan bij Ritthem is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeluk. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.


Het ongeval op de crossbaan aan de Engelandweg in industriegebied Vlissingen-Oost vond rond 12.25 uur plaats. Aanwezige EHBO'ers schoten direct te hulp en waarschuwden de professionele hulpdiensten. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke en vanuit Rotterdam was enige tijd een traumahelikopter onderweg. Tien minuten na de melding werd de komst van het traumateam echter weer geannuleerd.

Het slachtoffer is rond 12.55 uur met spoed door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis. Bij het incident verleende de politie assistentie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (26-5-2022 om 18:17)
Jawel, het is weer prijs. Zondag weer in Rilland?
Franky (26-5-2022 om 17:23)
Ieder zijn hobby, maar dit gebeurd wel zodanig vaak daar!
Grote Smurf (26-5-2022 om 15:24)
Dit is gewoon te gek voor woorden zo vaak daar iemand zwaar gewond raakt. Waarom mag die baan nog openblijven? Dit kost klauwen vol geld en hoeveel gewonden moeten er nog vallen? Is dat normaal bij deze sport en gebeurt dit overal op deze schaal? Zo niet dan is er duidelijk iets mis met die baan en zou deze of aangepast moeten worden of gewoon sluiten.
Cookie-instellingen beheren