Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Botsing tussen motor en auto in Vlissingen

Toegevoegd: 27-05-2022, 16.52 uur
Botsing tussen motor en auto in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een automobilist en een motorrijder zijn vrijdagmiddag bij Vlissingen tegen elkaar gebotst. Het is niet bekend of een van de betrokkenen na het ongeluk mee moest naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde omstreeks 15.45 uur op de kruising van de Weyevlietweg met de Sloeweg. Een motorrijder botste daar met een automobilist. Zowel politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De bestuurder van de motor is door het ambulancepersoneel nagekeken omdat die last zou hebben van de nek. Het is onbekend of de motorrijder naar het ziekenhuis is gebracht.

De motor is door een bergingsbedrijf getakeld, de automobilist kon uiteindelijk de weg vervolgen. Ook moest het wegdek gereinigd worden. Toen dat was gebeurd, kon het overige verkeer ongehinderd doorrijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (27-5-2022 om 19:48)
Het is weer voorjaar en dan krijgen we landelijk weer van dit soort ongevallen als de motoren van stal gaan. Je hoort heel regelmatig in Vlissingen ook een kneus burnouts doen met z'n motor. Dit is al een meer dan een jaar aan de gang en hij wordt nooit gepakt. Heel veel wegen in Vlissingen zijn volgekalkt met lange burnout strepen. Dan vraag je jezelf echt af waar de politie is als deze gek dat op zoveel plekken in Vlissingen kan doen met zoveel geluidsoverlast. Tijd om meer undercover te gaan misschien? Vooral in de President Roosenveltlaan is het vaak raak.
Lisa (27-5-2022 om 17:16)
Het is echt raak de laatste tijd men wil mekaar geen ruimte geven niet wachten en geen geduld om de ruimte te geven en ook niet opzij willen ze vinden dat ik uitzondering heeft en recht heeft. In iedergeval blij dat ik er niet tussen zat. Minder haastig zijn en geduld. Maar dat is helaas voorbij men is zeer gefrustreerd maar daar kan een medemens niks aan doen
Cookie-instellingen beheren