Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine brand in babyspeciaalzaak Goes

Toegevoegd: 01-12-2005, 16.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - In het centrum van Goes heeft donderdag aan het eind van de middag korte tijd brand gewoed.

Rond kwart voor vijf kwam vanuit babyspeciaalzaak "Casteleijn Duimeland" aan de Lange Vorstraat in Goes de melding binnen dat  er een kleine binnenbrand zou woeden in het pand.

Daarop alarmeerden de centralisten van de Zeeuwse alarmcentrale in Middelburg het brandweerkorps van Goes. Tijdens de alarmering werd echter al doorgegeven dat de brand vermoedelijk al volledig uit was.

Desondanks werd de Goese brandweer toch verzocht de tankautospuit 4739 te bemannen en uit te rukken naar het brandadres. Daar aangekomen hebben de brandweerlieden een korte inspectie uitgevoerd.

Uit de inspectie bleek dat de brand had gewoed in de meterkast van de winkel. De brand was echter al geblust. Wel hield de brandweer een C02-blusser en een hoge drukstraal achter de hand voor 'het geval dat'.

De meterkast is geheel uitgebrand en in de rest van de winkel is rookschade ontstaan. De brandweer ventileerde had pand en keerde rond half zes weer terug naar de kazerne aan de Oranjeweg in Goes.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren