Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Wijkagenten van Veere beboeten meerdere personen

Toegevoegd: 20-06-2022, 22.14 uur
Wijkagenten van Veere beboeten meerdere personen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VEERE - De wijkagenten van de gemeente Veere hebben vanavond meerdere personen beboet voor uiteenlopende zaken. Onder andere voor het rijden met een telefoon in de handen.


De agenten hielden vanavond een tweetal personen staande. De eerste werd staande gehouden voor het niet rijden met een helm op een bromfiets. Het andere persoon dat door de agenten werd staande gehouden werd beboet voor het rijden met een mobiele telefoon in handen.

Beide personen hebben een boete gekregen. De ene één van €150 en de ander één van €350. De politie attendeert via social media om je aan de verkeersregels te houden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (21-6-2022 om 11:43)
Keurig en nu ook de politie in Gemeente Middelburg en Vlissingen s.v.p. Het is daar echt van de gekke! En.... je ziet steeds meer van die mafkezen op een elektrische step. Gewoon keihard op de stoep of op de rijbaan. Terwijl het verboden is in Nederland, waar zijn die ouders?????????
Michel (21-6-2022 om 10:38)
Goede zaak van de Politie, Het loopt weer helemaal uit de hand, je ziet steeds weer meer fietsers rijden die met hun mobiel aan het spelen zijn.
Cookie-instellingen beheren