Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Fietsers naar ziekenhuis na aanrijding

Toegevoegd: 28-06-2022, 19.50 uur
Fietsers naar ziekenhuis na aanrijding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

DOMBURG - De hulpdiensten zijn maandag bij Domburg ingezet voor een aanrijding tussen twee fietsers. Volgens de politie zijn beide weggebruikers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur op de Schelpweg ter hoogte van de golfclub in Domburg. Een 69-jarige fietsster uit Fijnaart reed volgens de politie over het fietspad rechtdoor terwijl een 55-jarige fietser uit Zierikzee linksaf het fietspad op wilde gaan.

Voor de laatstgenoemde fietser reed een auto, vermoedelijk belemmerde die het zicht van de 55-jarige fietser waardoor beiden met elkaar in botsing kwamen. De beide fietsers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van het letsel is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren