Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Motorrijder gewond na botsing in Goes

Toegevoegd: 29-06-2022, 21.25 uur
De motorrijder moest naar het ziekenhuis.
De motorrijder moest naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een motorrijder is woensdagavond gewond geraakt bij een botsing met een automobilist in Goes. De bestuurder van de motor is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur bij de kruising van de Westwal met de Westsingel. Een motorrijder botste daar met een auto die van de Westsingel af kwam gereden. Bij het ongeluk liep de bestuurder van de motor verwondingen op.

Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden aan de betrokkenen. Uiteindelijk werd de motorrijder, na gecontroleerd te zijn door het ambulancepersoneel, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kon na het afleggen van een verklaring zijn weg weer vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (1-7-2022 om 09:26)
De experts bij de Politie zullen het vast wel weten. Maar als deze auto van de Westwal kwam had hij a voorrang moeten verlenen en b zou de auto niet zo ver van de zijstraat afstaan. Lijkt er inderdaad op dat deze gekeerd heeft over een doorgetrokken streep. Had de motorrijder zijn leven kunnen kosten maar goed. Gevalletje willekeur bij de betreffende agenten.
r (30-6-2022 om 11:48)
Blijft speculeren, maar lijkt op een keren actie van de auto. En dat terwijl je 100 mtr verder een rondje om de rotonde kan...
Ger Duchateau (30-6-2022 om 07:28)
Rij daar regelmatig met de motor, heb er al vaak op de rem moeten staan. Houd er rekening mee dat er altijd wel eentje bij zit die zomaar de weg over steekt.
Rossi (30-6-2022 om 07:16)
Gevalletje keren midden op de weg,gekke plek
p (29-6-2022 om 22:05)
Het word tijd dat we eens wat meer opletten op de wegen, en dan vooral voor motorrijders.!!!
Cookie-instellingen beheren