Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie met kind Renesse

Toegevoegd: 02-07-2022, 09.37 uur
Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie met kind Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE - De hulpdiensten zijn vanmorgen ingezet voor een medische noodsituatie op de Korte Moermondseweg in Renesse. Onder andere werd ook het Mobiel Medisch Team ( MMT) opgeroepen.


Omstreeks 08.05 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Korte Moermondseweg in Renesse. Als snel bleek dat het om een kind ging en werd volgens protocol ook het traumateam uit Rotterdam opgeroepen. Na een eerste medische controle in de ambulance zijn de ambulances naar de Brouwersdam gereden om daar de traumahelikopter op te wachten.

Deze landde omstreeks 09.00 uur op de Brouwersdam. Nadat de arts het kindje had bekeken in de ambulance, is besloten het slachtoffer per traumahelikopter mee te nemen naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren