Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Kitesurfer gewond bij ongeluk Vrouwenpolder

Toegevoegd: 07-07-2022, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij een incident op het Noordzeestrand ter hoogte van Vrouwenpolder is donderdagochtend een kitesurfer gewond geraakt. Dat meldt de politie.


Volgens de politie raakte de watersporter rond 09.50 uur gewond bij een ongeval op het strand maar watr er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Het slachtoffer lag op het strand in de buurt van de waterlijn. Strandwachten, politiemensen, ambulancemedewerkers en de bemanning van een strandjeep van de brandweer schoten samen met omstanders te hulp.

Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met de strandjeep naar bovenop het duin gebracht. Daar is de gewonde overgedragen aan de ambulancedienst om vervolgens overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Het slachtoffer was aanspreekbaar maar over de verdere aard en ernst van zijn/haar letsel is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren