Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Trekker op z'n kant na klapband Sint Laurens

Toegevoegd: 09-07-2022, 12.00 uur
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - Een trekker die een aanhangwagen trok is vanochtend in Sint Laurens op zijn kant terecht gekomen nadat een band was geklapt. De bestuurder bleef ongedeerd.


Het ongeluk gebeurde kort voor 11.00 uur op de Noordweg, vlakbij het punt waar deze overgaat in de Leliëndaalseweg. De bestuurder kon zelf uit de cabine komen. In eerste instantie werd uitgegaan van een ongeval met letsel maar de man bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Op dit moment wordt gewerkt aan een plan om de trekker weer overeind te zetten. De politie heeft ter plekke één rijstrook afgezet en leidt het verkeer om beurten over de overgebleven rijstrook.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (9-7-2022 om 14:32)
Zo te zien hebben de spanbanden goed hun werk gedaan, en is de lading niet als losse projectielen eraf geschoten.
Cookie-instellingen beheren