Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Gewonde bij botsing met motorrijder N57 Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 14-07-2022, 20.18 uur
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - Bij een aanrijding op de Kraaijensteinweg (N57) bij Burgh-Haamstede is vanavond iemand gewond geraakt. De motorrijder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Omstreeks 18.15 uur kwamen een motorrijder twee auto's met elkaar in botsing tussen de rotonde bij de kruising met de Daleboutsweg en de rotonde bij de kruising met de Steursweg en de Zandweg. Zeker één van de betrokkenen raakte gewond. Er ontstond ook materiële schade.

Bij het ongeluk waren drie voertuigen betrokken, wat de exacte toedracht van de botsing was is niet bekend. De hulpdiensten kwamen met meerdere voertuigen ter plaatse om hulp te bieden. Ook was de weg door het ongeval tijdelijk afgesloten. Uiteindelijk werd de motorrijder per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Alle betrokken voertuigen moesten door bergingsbedrijf Istarland uit Oosterland getakeld worden. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren