Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Meeuw gespietst op toren in Tholen, brandweer schiet te hulp

Toegevoegd: 14-07-2022, 21.12 uur
Met behulp van een kraanbedrijf kon de brandweer het dier bevrijden.
Met behulp van een kraanbedrijf kon de brandweer het dier bevrijden.
© Foto: Brandweer Tholen
Door: Remi Mesu

THOLEN - De brandweer is donderdag uitgerukt voor een meeuw die in Tholen in de problemen was geraakt. Het dier had zich gespietst op de Kruittoren in de Thoolse plaats.


De brandweer werd rond 13.50 uur gealarmeerd voor een dier dat in de problemen was geraakt. Ter plaatse bleek dat een meeuw zich gespietst had op het puntje van de Kruittoren in Tholen. Het redvoertuig van Brandweer Bergen op Zoom was eerder in de ochtend al opgeropeen maar kon niet in de buurt van het uiterste puntje van de toren komen.

Vervolgens werd een kraanbedrijf ingeschakeld om met een werkbakje te assisteren. Met behulp van de kraan en het werkbakje konden de medewerkers van de brandweer de meeuw uiteindelijk bevrijden. Het is niet bekend hoe het momenteel met het dier gaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (14-7-2022 om 21:41)
Wat zullen de belastingbetalers hier weer blij mee zijn.
Benny van Goethem (14-7-2022 om 21:35)
Die meeuw mag wat kosten
Cookie-instellingen beheren