Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot bij Serooskerke (W)

Toegevoegd: 21-07-2022, 21.50 uur - Update: 21-07-2022, 22.12 uur
De man belandde in de sloot bij het keren van zijn auto.
De man belandde in de sloot bij het keren van zijn auto.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (W) - Een automobilist belandde vanavond met zijn personenauto in de sloot aan de Noorderweg bij Serooskerke op Walcheren. De man raakte niet gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 20.05 uur ter hoogte van een dam richting een weiland. De automobilist raakte met zijn witte personenauto in de sloot nadat hij zijn auto wilde keren op de dam. De man kon zonder letsel zijn auto verlaten en de politie inschakelen.

De politie heeft bergingsbedrijf Van Halst opgeroepen. Deze heeft later op de avond de auto uit de sloot getrokken. Een politieagent heeft de man met zijn auto verder geholpen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (22-7-2022 om 00:07)
De beste stuurlui staan op de verharde weg maar misschien beter vooruit de dam opgereden en achteruit weer de weg op .
Maarten (21-7-2022 om 23:23)
Hoppatta, weer een automobilist van de weg geraakt! Ik hoop dat de politie (mede op verzoek van de verzekeringsmaatschappij) voortaan altijd de historie van telefoongebruik checkt. Vandaag heb ik 400 km gereden en honderden weggebruikers gezien met de telefoon in de hand. Totaal geen aandacht voor het verkeer. Providers moeten de telefoon eens uitschakelen bij zo'n snelheid!
Keren (21-7-2022 om 22:43)
Tjah, keren op de weg gaat wel, maar keren in de sloot word lastig. Ik mag verwachten dat dienstdoende agenten voor alle zekerheid toch maar even een blaastest hebben afgenomen. Want een dam naar een weiland over het hoofd zien is niet niks.
Cookie-instellingen beheren