Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Scooterbestuurders aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 22-07-2022, 18.36 uur
De scooter van een van de bestuurders raakte beschadigd aan het scherm.
De scooter van een van de bestuurders raakte beschadigd aan het scherm.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Vanmiddag zijn in Vlissingen twee scooterbestuurders lichtgewond geraakt nadat zij bij afzonderlijke ongevallen werden aangereden door een personenauto. Beide slachtoffers hoefden niet naar het ziekenhuis.


Omstreeks 16.55 uur werd een scooterbestuurder op de Coosje Buskenstraat door een personenauto aangereden die wilde inparkeren. Door de botsing kwam de man ten val. Na een korte check in de ambulance bleek dat de man niet gewond was geraakt.

Enige tijd later, omstreeks 18.05 uur, werd een scooterbestuurder op het fietspad langs de Gerbrandystraat aangereden. Een automobilist wilde afslaan richting de Anna Blamanlaan en zag hierbij de bestuurder over het hoofd. De medewerkers van de rapid responder van de ambulancedienst hebben de man kort onderzocht. Ook hij bleek niet ernstig gewond te zijn geraakt. De scooter hield schade aan het spatscherm over.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren