Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ernstig ongeluk Sluiskil keerde om

Toegevoegd: 28-07-2022, 10.04 uur
Het ongeval werd veroorzaakt door de automobilist, zo meldt de politie nu.
Het ongeval werd veroorzaakt door de automobilist, zo meldt de politie nu.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Het ongeluk waarbij gisteren in Sluiskil een Belgische motorrijder ernstig gewond raakte, vond plaats nadat de betrokken personenauto op de weg keerde. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 14.45 uur op de Rondweg Sluiskil (N252), ongeveer ter hoogte van het Sluiskilpad. "De automobilist keerde daar op de weg en de motorrijder die uit de tegengestelde richting aan kwam rijden, botste op de auto. Een voorbijganger verleende eerste hulp is afwachting van de hulpverleners", aldus de politie.

Er kwamen meerdere ambulanceteams ter plaatse en en ook een Belgische traumahelikopter kwam naar de N252. Zowel de motorrijder als de automobilist raakten gewond maar in tegenstelling tot wat de politie eerder meldde hoefde de automobilist niet mee naar het ziekenhuis. De motorrijder, een 58-jarige man, werd met de helikopter naar een Belgisch ziekenhuis gebracht.

De afdeling Verkeer van de Forensische Opsporing van de politie heeft sporenonderzoek gedaan op de plaats van de aanrijding. Vanwege het onderzoek sloot de provincie Zeeland de weg tijdelijk af voor al het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (28-7-2022 om 16:43)
@Joris Dat hangt volledig af van de afstand tov de kerende auto, sommige bestuurders zijn stekeblind.
Nn (28-7-2022 om 16:37)
Beterschap voor de motorrijder
Leon (28-7-2022 om 16:17)
Ik hoop dat de motorrijder het overleefd en niet te gek letsel heeft Motor rijders rijden zoiezo belachelijk hard, Ik kan me best voorstellen dat die auto keert niks ziet en er met een rotgang wordt opgettokken bij rotonde en volgas gaan of het racebaan is helaas is dat veelste vaak met motorrijders
Jos Bosman (28-7-2022 om 15:48)
Er liggen daar op een stukje van 3 a 4 km. 3 (Drie) rotonde's!!! En dan nog op de weg omkeren? Dan ben je in mijn ogen iets of iemand waarvan ik niet mag zeggen hoe ik er over denk.
Teintje (28-7-2022 om 14:53)
Zulke mensen moeten ze levenslang opsluiten..ik hoop Dat de motorrijder het overleefd of er iig niet te veel aan overhoud.. Zo niet dan is dit gewoon simpel weg dood door schuld.. Of Eigenlijk moord Je bent net zo fout als Je in even opwelling gaat omkeren op een weg waar dat absoluut niet kan Als dat Je in een opwelling de trekker overhaald
p ik het niet meer begryp (28-7-2022 om 14:26)
Een paar honderd meter verder een rotonde waar je kan keren .?????
Cookie-instellingen beheren