Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Meerdere goederen en auto meegenomen bij inbraak

Toegevoegd: 28-07-2022, 11.12 uur
Meerdere goederen en auto meegenomen bij inbraak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BIERVLIET - De politie zoekt getuigen van een inbraak die op 26 juli zou zijn gepleegd in Biervliet. Volgens de agenten zouden de verdachten meerdere goederen uit een woning hebben meegenomen.


De inbraak gebeurde volgens de politie op dinsdag 26 juli in de avond in een woning aan de Noordstraat in Biervliet. De verdachten namen volgens de agenten meerdere goederen mee uit de woning. Ook hebben zij de auto van het slachtoffer gestolen.

Het voertuig werd vervolgens achtergelaten op de kruising van de Noordstraat met de Hoofdplaatseweg. Dat zou volgens de politie vermoedelijk rond 23:00 uur 's avonds zijn gebeurd. De agenten roepen mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving of bij de woning op om contact met de politie op te nemen via het nummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0900-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (29-7-2022 om 01:23)
@Ewa: Lees nog eens het voertuig is al terecht!
Ewa (28-7-2022 om 15:15)
Wellicht een idee voor slachtoffer of politie om erbij te zetten welk voertuig. Kleur, merk, uitvoering etc dan krijgen ze meer reacties tip
Cookie-instellingen beheren