Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Brandweer knipt paal weg voor ambulance in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 01-08-2022, 09.55 uur
Brandweer knipt paal weg voor ambulance in Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweerlieden van Burgh-Haamstede hebben vannacht een paaltje moeten wegknippen voor een ambulance op een camping aan de Haaijmanweg in Burgh-Haamstede.


De ambulance werd voor een medische situatie naar het vakantiepark de Buitenplaats gestuurd. Nadat zij het slachtoffer hadden behandeld bleek dat de medewerkers van de ambulance niet meer van het terrein afkonden omdat er een paaltje stond.

Hierop werd de brandweer van Burgh-Haamstede omstreeks 04.05 uur opgeroepen om de ambulancemedewerkers te assisteren. Na een korte inspectie hebben de brandweerlieden het paaltje vakkundig verwijderd en kon de ambulance zijn weg vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lompo,s (1-8-2022 om 16:36)
is dus weer niet over nagedacht,
Cookie-instellingen beheren