Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Berm in brand langs het spoor bij Rilland

Toegevoegd: 06-08-2022, 18.20 uur
Vanwege de brand werd het treinverkeer enige tijd stilgelegd.
Vanwege de brand werd het treinverkeer enige tijd stilgelegd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Langs de Oude Rijksweg (N289) bij Rilland heeft vanmiddag enige tijd een stuk berm in brand gestaan. Vanwege problemen met bereikbaarheid tot de brandhaard werd opgeschaald naar middelbrand.


Tussen het spoor en de Oude Rijksweg stond omstreeks 16.20 uur een stuk berm van ongeveer 20 vierkante meter in brand. Het blusvoertuig dat als eerste aanwezig was, gaf aan dat de berm lastig te bereiken was. Hierop heeft de Veiligheidsregio Zeeland opgeschaald naar middelbrand. Een tweede blusvoertuig en een waterwagen zijn hierop ter plaatse gekomen.

Vanwege de brand werd het treinverkeer stilgelegd. Omstreeks 16.50 uur werd het sein 'brand meester' gegeven door de bevelvoerder. 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren