Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon aangehouden voor doorrijden na aanrijding

Toegevoegd: 08-08-2022, 11.38 uur
Persoon aangehouden voor doorrijden na aanrijding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUWERKERK - De politie heeft zondagavond 7 augustus een 23-jarige bestuurder in Oosterland aangehouden op verdenking van bedreiging en het verlaten van de plaats van een ongeval in Nieuwerkerk. Het slachtoffer hoefde na het ongeluk niet naar het ziekenhuis.


Een 56-jarige fietser werd zondagmiddag rond 16.00 uur door een automobilist aangereden op de Noordelijke Parallelweg langs de N59 bij Nieuwerkerk. Omstanders schoten direct te hulp. Volgens een woordvoerder van de politie werden zij daarbij door de automobilist bedreigd.

Daarop reed de automobilist weg. De politie nam aangifte op van verlaten plaats ongeval en van de bedreiging en stelde een onderzoek in naar de verdachte. De bestuurder werd uiteindelijk zondagavond rond 22.00 uur op een parkeerplaats in Oosterland aangetroffen en aangehouden. Hij zit vast voor nader onderzoek. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (8-8-2022 om 15:06)
Laat hem maar een maand vastzitten.
Cookie-instellingen beheren