Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in mestdroger Axel

Toegevoegd: 10-08-2022, 09.03 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Vanmorgen is er brand uitgebroken in een mestdroger van 60m2 aan de Seijdlitzstraat in Axel. De brandweer is de volledige morgen nog bezig met brandbestrijding. Er is opgeschaald naar een middelbrand.


De brand brak omstreeks 06.45 uur uit in de machine. De brandweer werd met meerdere blusvoertuigen en een ladderwagen opgeroepen. Daarnaast is er een gespecialiseerde eenheid van de brandweer ter plaatse gekomen, de Cobra. De brandweer heeft in eerste instantie ingezet op het voorkomen van verdere uitbreiding.

De mestdroger is letterlijk een droger die mest droogt. Op verschillende plaatsen zijn er brandhaarden die moeilijk te bereiken zijn. De Cobra zorgt ervoor dat de brand in de machine door beneveling bestreden kan worden.

Op de locatie is momenteel vrijwel geen rook meer te zien. De brandweer verwacht nog zeker de  hele ochtend bezig te zijn met de brandbestrijding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren