Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 242 km

Persoon naar ziekenhuis na brand in woning

Toegevoegd: 13-08-2022, 04.40 uur
Door: Remi Mesu

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een middelbrand in 's-Heer Hendrikskinderen. In een vrijstaande woning was brand uitgebroken.


De brand ontstond rond 03.40 uur in een woning aan de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Hendrikskinderen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland stonden de bewoners van het vrijstaande huis al snel buiten.

Al binnen vijf minuten schaalde de brandweer op naar een middelbrand. Met twee blusvoertuigen en een waterwagen gingen de bluslieden ter plaatse. De inzet had nut want rond 04.15 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. De medewerkers van de brandweer hielden zich hierop bezig met het nablussen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rineke Jacobse (15-8-2022 om 06:40)
Veel sterkte voor de bewoners. Bijna alles kwijt.
Cookie-instellingen beheren