Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Amsterdammer aangehouden in Burgh-Haamstede na valse melding

Toegevoegd: 13-08-2022, 11.00 uur
Amsterdammer aangehouden in Burgh-Haamstede na valse melding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft vrijdagavond een man uit Amsterdam aangehouden die een valse melding over een bedreiging met vuurwapens had gedaan. De Amsterdammer zit nog vast voor nader onderzoek.


De agenten gingen vrijdag rond 21.00 uur naar de Hogeweg in Burgh-Haamstede om de 35-jarige Amsterdammer te arresteren. Hij zou een valse melding hebben gedaan over een bedreiging met vuurwapens.

De politie laat weten dit soort zaken hoog op te nemen. Een woordvoerder laat dat via Twitter weten: "Een valse melding is strafbaar omdat het levensgevaarlijk is voor mensen die echt hulp nodig hebben." De verdachte zit inmiddels vast voor verder onderzoek
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren