Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 215 km

Forse schade bij ongeval 1e Deltaweg Kats

Toegevoegd: 17-08-2022, 14.57 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KATS – Door een ongeval op de Deltaweg (N256) ter hoogte van Kats zijn vanmiddag drie auto’s flink beschadigd geraakt. Er is niemand gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.55 uur tussen de kruising met de Noordlangeweg en de Zeelandbrug. Door onbekende oorzaak botsten drie voertuigen, een bestelbus, een auto met aanhanger en een personenauto, op elkaar.

De opgeroepen hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De politie heeft samen met een medewerkers van de provincie en Rijkswaterstaat het verkeer langs de ongevalslocatie geleid. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. Alle auto’s zijn afgesleept.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (19-8-2022 om 10:10)
Voorbarige conclusies trekken? Op zoek naar de vluchter? De meldkamer was heel duidelijk: geen gewonden, dan komen wij niet ter plaatse. Ongeacht de levensgevaarlijke situatie op de snelweg en de betrokkenheid van een zwangere dame. Van de vluchter hebben ze niet eens gegevens genoteerd. Dus knap als ze op zoek zouden zijn. Ik was erbij, u niet. Wie trekt er dan conclusies?
@VdVonck (18-8-2022 om 17:43)
“Wilden ze niet ter plaatsen komen”…. Wat voor hoger geprioriteerde melding(en) zouden ze eventueel nog hebben gehad? Waren ze niet ter plaatse gekomen, maar zoekt men naar ‘de vluchter’? Niet zulke voorbarige conclusies trekken…
VdVonck (17-8-2022 om 21:41)
Geen gewonden maar wel Politie én Rijkswaterstaat aanwezig. Bijzonder! Als betrokkene bij een kettingbotsing op de A58 met 5 auto's (1 vluchter) wilden ze niet ter plaatse komen! Ik las hier dat ze ook al bij een ongeval waren waarbij iemand een paaltje had aangetikt. Echt onbegrijpelijk
Loes (17-8-2022 om 19:56)
En als er 1 moet remmen ben je te laat..als je zo dicht op voorganger rijdt. Daarom afstand zodat je nog tijd hebt om te handelen te dicht op bumber krijg je dit resultaat tel uit je winst. 0,0
Cookie-instellingen beheren